Hoe geniet je toch van het EK nu Nederland er niet bij is?

Helaas zijn we er op het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk niet bij met ons Oranje. Toch worden alle wedstrijden uitgezonden op de Nederlandse tv. Hoe kun je toch van het EK genieten nu Nederland niet meedoet?
1. Kies een favoriet team.
Ook nu Nederland er niet bij is zijn er nog genoeg mooie voetballanden om van te genieten op het EK. Houd je van aanvallend tiki-taka voetbal? Support dan Spanje. Ben je dit seizoen fan geworden van Jamie Vardy? Ga dan voor Engeland. Houd je van de sterke Italiaanse verdediging? Sluit je aan bij hen. Ook Duitsland staat garant voor mooi voetbal. Pas alleen wel op met je Duitsland shirt, niet iedereen kan het waarderen. ek 2016 feiten en statistieken

2. Kies een underdog
Als je van wat spanning houd, support dan een underdog. Met landen als Noord-Ierland, Wales, Ierland en Ijsland heb je keus zat. Misschien verrast je land wel en heb je alsnog een leuk toernooi.

3. Trek naar België!
Het Nederlands elftal is er niet bij, maar onze zuiderburen wel. Met spelers als Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Eden Hazard en Jan Vertonghen hebben de Belgen genoeg spelers om voor spektakel te zorgen. Reden genoeg om de grens over te trekken en je tussen de Belgische supporters te begeven. Kijk op grote schermen of zoek de drukke kroegen op en geniet met een Belgisch biertje in je hand van De Rode Duivels.

4. Kijk voetbal met social media erbij
Ook tijdens het EK zullen de analysten, voetbalfans en oud-voetballers hun mening laten gelden op Twitter en Facebook. Geniet van de onderlinge relletjes tussen de Twitteraars en bekijk de reacties van woedende voetbalfans. Op het EK zullen, net als altijd, weer genoeg blunders gemaakt worden, dus houdt Twitter in de gaten!

5. Kijk niet
Mocht je het echt niet kunnen verkroppen dat we er niet bij zijn, kijk het EK dan niet. Zet je televisie uit zodat je alle voor- en nabeschouwingen niet over en over hoeft te zien en kijk vooral niet te veel op social media.

4 gedachten over “Hoe geniet je toch van het EK nu Nederland er niet bij is?”

Plaats een reactie