Nieuwste shirt Nederlands Elftal gepresenteerd

Nieuwste Nederlands Elftal shirt gepresenteerd

Het Nederlands Elftal shirt is enorm populair en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Ondanks dat Oranje zich niet heeft weten te plaatsen voor het EK 2016 in Frankrijk, wordt het Nederlands Elftal shirt veel verkocht.

Shirt voor WK 2018 kwalificatie

De KNVB en shirtsponsor Nike hebben het nieuwe shirt voor de kwalificaties voor het WK 2018 gepresenteerd. Het zal voor het eerst gedragen worden tijdens de oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal, op 25 maart 2016, tegen Frankrijk. Daarna zal het tijdens de gehele WK 2018 kwalificatiereeks gedragen worden. Bekijk hier het hele programma van het Nederlands Elftal.

shirt nederlands elftal 2017 2018

Oranje en nassaublauw verweven in het Nederlands elftal shirt

Het koninklijke Oranje en het Nassaublauw zit verweven in het nieuwste shirt van het Nederlands Elftal. De oranje kleur mag natuurlijk nooit ontbreken bij het Nationale Team, dat als bijnaam ook Oranje heeft. Het gehele nieuwe thuisshirt is vandaag de dag in de bekende oranje kleur. De shirtsponsor van het Nederlands Elftal is Amerikaanse sportmerk Nike. Bij een ieder wel bekend als het merk met het zogenoemde ‘Swoosh’ teken.
uitshirt nederlands elftal 2017 2018 detail

Shirt is in alle maten leverbaar

Het nieuwe Nederlands Elftal shirt is in alle maten verkrijgbaar. Het shirt is mooi aansluitend (strakke pasvorm) en zit comfortabel. Een ander groot voordeel is dat er gebruik gemaakt is van de nieuwste Aeroswift Innovation technologie. Dankzij deze toepassing is het shirt 17% lichter en kent het 50% meer stretch. Daarnaast blijft het shirt zo goed als droog tijdens het sporten, het voert vocht snel af van het lichaam.

Shirt van 100% gerecycled materiaal

Bovenstaande redenen zijn al genoeg om te kiezen voor het originele Nederlands elftal shirt. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat het shirt gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. In dit geval gaat het om petflessen. Het klinkt misschien vreemd dat jouw Nederlands elftal shirt gemaakt is van petflessen, maar het is zeker waar. Het shirt ziet er dus niet alleen geweldig uit, maar je blijft tijdens het sporten droog én je bent goed bezig voor de natuur. Geen reden om het shirt te laten liggen dus.

Uit-shirt van het Nederlands Elftal

Het bovengenoemde shirt wordt gedragen tijdens thuiswedstrijden van Oranje. Als het Nederlands elftal uit speelt, zullen ze een ander shirt moeten dragen, oftewel het uitshirt. In dit geval is er gekozen voor het mooie koninklijk blauwe voetbalshirt, waarin vaag een patroon te zien is van soort pijlen die naar beneden gaan. Deze zijn niet erg opvallend, maar zorgen wel weer voor een bijzonder effect van het shirt.
uitshirt nederlands elftal 2017 2018

Ook nu prijkt de leeuw er weer op, de verwijzing naar het 125-jarig bestaan van de KNVB. En om het shirt toch nog goed te laten passen bij Nederland, is de leeuw helemaal in het oranje. Ook het Nike teken mag niet ontbreken en ook deze is het oranje afgebeeld.

Ook bij dit shirt zul je droog blijven ondanks het vele zweten tijdens het sporten, wat ontzettend aangenaam is. Bovendien is ook dit shirt, net als het thuisshirt, gemaakt van petflessen die gerecycled zijn waardoor het shirt niet belastend is geweest voor het milieu. Ook in 2016 is ons Nederlands elftal weer te zien in het oranje, of juist in het blauwe shirt. Afhankelijk van waar de wedstrijd gespeeld zal worden.

In 2016 schittert het Nederlands Elftal helaas door afwezigheid en gaat het strijden om op het WK 2018 in Rusland wel aanwezig te zijn.

2 gedachten over “Nieuwste shirt Nederlands Elftal gepresenteerd”

    • Hallo Jordi, ten tijde van het schrijven van dit artikel stond het Nederlands Elftal er nog iets rooskleuriger voor dan nu. Ik heb de laatste zin dan ook ietwat aangepast 🙂

      Beantwoorden

Plaats een reactie