Sambashirt Heineken’s nieuwe WK 2014 campagne

sambashirt heineken wk 2014

Sambashirt Heineken

Heineken heeft de nieuwe WK campagne bekend gemaakt. Het biermerk komt met een Sambashirt, een voetbalshirt dat geluid maakt waneer het beweegt. Het Sambashirt van Heineken maakt geluid doordat er in de zoom van de mouwen en de heupen van het shirt kleine samba-balletjes verwerkt zitten.

Naast het Sambashirt heeft Heineken ook de hashtag #sambaselfie in het leven geroepen. Oranjefans die een selfie maken en deze selfie op social media delen met #sambaselfie maken kans om kaarten voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal te winnen.

Het Sambashirt zal vanaf 5 mei 2014 in gratis verkrijgbaar zijn bij aankoop van een krat Heineken en door middel van spaaracties bij diverse Nederlandse supermarkten.

WK campagne

Het Sambashirt is onderdeel van de nieuwe WK campagne van Heineken waar ook een nieuwe commercial hoort. De nieuwe commercial kan je hieronder in de video bekijken. In dit reclamespotje is te zien dat de Oranjekoorts toeslaat zodra de Chief Oranje Officer op een piano de hit van 2 Unlimited ‘No Limit’ begint te spelen. Heineken maakte ook bekend dat er samen met 2 Unlimited een Braziliaanse remix van ‘No Limit’ uitgebracht gaat worden.

Aan de campagne werken diverse bekende Nederlanders mee, waaronder Dennis Bergkamp, Edwin Evers van Radio 538 en Illusionist Hans Klok.

De nieuwe reclame van Heineken zal vanaf vandaag te zien zijn op tv.