Wie wordt de beste nummer drie?

Turkije beste nummer 3

De beste nummer drie plaatst zich rechtstreeks voor het EK 2016 in Frankrijk. Alles leek erop dat Hongarije zich als beste derde zou gaan plaatsen, maar doordat Turkije gewonnen heeft van IJsland en Kazachstan gewonnen heeft van Letland, is Turkije toch nog de beste nummer 3 geworden en heeft het land zich knap rechtstreeks weten te plaatsen voor het EK in Frankrijk.

Bekijk hier de landen die PlayOffs gaan spelen

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

3 gedachten over “Wie wordt de beste nummer drie?”

    • Dit komt doordat in Groep I maar 5 landen in de groep zitten, en in de andere groepen zitten 6 landen. Door in de overige groepen alle resultaten tegen de nummer laatst weg te strepen, komt er een beste nummer 3 naar boven, in dit geval is dat Turkije.

      Beantwoorden

Plaats een reactie