Hotels Duitsland

Hotels Duitsland boeken tijdens het EK 2024

Het EK 2024 zal (op het moment van schrijven) over een klein halfjaar gespeeld worden ons buurland Duitsland. Ieder jaar in de zomermaanden reizen al veel vakantiegangers af naar dit mooie land, waar veel te zien en te doen is. De maanden juni en juli van 2024 zullen voornamelijk in het teken staan van het voetballen en alle gezelligheid en drukte die daarbij komt kijken.

De verwachting is dat het nu nog drukker wordt dan het normaal in deze periode is, omdat mensen massaal komen voor het EK voetbal en eventueel direct deze reis zullen combineren met hun zomervakantie. De drukte die wordt verwacht is groot en hotels in Duitsland, in met name de EK speelsteden, zullen ter zijner tijd volgeboekt raken.

Ben jij, net als vele anderen, ook van plan om voor het EK 2024 naar Duitsland te gaan? Of je nu een paar dagen wilt gaan of zelfs meteen een aantal weken, het is in ieder geval slim om op tijd je hotel in Duitsland te gaan boeken. De verwachting is namelijk dat het heel snel vol zal zitten en de prijzen snel zullen gaan stijgen. Het zou zonde zijn als je er niet bij kunt zijn en je vakantieplannen gewijzigd zouden moeten worden, toch?

Hotel in Duitsland boeken in de periode van het EK 2024

Wil je in de periode van het EK 2024 graag naar Duitsland toe? Zoek en boek dan op tijd je hotel. Dan weet je waar je aan toe bent en hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Duitsland is een geweldige vakantiebestemming en niet alleen leuk voor de voetbalfanaten. Duitsland kent een hele hoop mooie bezienswaardigheden en kent in deze periode een perfect klimaat voor een heerlijke vakantie.

Alleen een vlucht en hotel of een EK 2024 totaalpakket?

Bekijk goed de prijzen van de hotels en vergelijk verschillende reizen met elkaar. Boek je alleen een vlucht of ga je voor een totaalpakket? Dit laatste is in sommige gevallen een stuk voordeliger en het scheelt ook nog eens een hoop geregel, omdat je ook direct je verblijf erbij boekt. Het is in ieder geval verstandig om van tevoren je reis goed te hebben uitgestippeld en te hebben geboekt, want door het aantal toeristen dat er verwacht wordt kan het wel eens overvol raken in de hotels en op de plaatselijke campings.

Wellicht is een verblijf op de Oranjecamping een idee. Om in 2024 er bij te zijn, moet je op tijd inschrijven. Lees op deze pagina alles over de Oranjecamping.

Een alternatief voor het boeken van een hotel of camping is het huren van een verblijf van een particulier. Verschillende bewoners van Duitsland verhuren in deze periode namelijk appartementen en kamers aan toeristen.

Hou er rekening mee dat de prijzen tijdens het EK 2024 in Duitsland hoger zullen zijn dan normaal gesproken in deze periode. De prijzen zullen worden aangepast vanwege het hoge aantal toeristen en hier kunnen ze natuurlijk perfect geld mee verdienen. De prijzen hangen af van de sterren van het hotel, maar zullen ongeveer 30 tot 50 procent hoger zijn dan normaal.

Wanneer moet ik mijn hotel in Duitsland tijdens het EK 2024 boeken?

Ben je er al uit? Wil je er graag bij zijn met het EK 2024 in Duitsland ? Zorg er dan voor je dat je vroeg je boeking rond maakt. Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je vakantie ook zal zijn. Als je in het begin van 2024 al je hotel hebt geboekt zul je ongetwijfeld een stuk minder betalen voor dezelfde hotelkamer die iemand boekt in de maanden vlak voor het EK voetbal.

Hoe meer er al bekend is over de organisatie van het EK, zoals de steden waar de wedstrijden gespeeld zullen worden, hoe duurder de verblijven zullen worden. Wees er dus op tijd bij en bespaar op die manier mogelijk een hoop geld! Dat geld kun je dan weer gebruiken voor leuke uitstapjes op je vakantie of een lekker etentje. Dat is altijd mooi meegenomen.

Loting Nederlands Elftal

Wil je net als vele anderen eerst afwachten waar en wanneer het Nederlands elftal zal spelen, dan moet je er rekening mee houden dat je een van de vele anderen bent en dat het dus heel erg druk al zijn bij de touroperators. Je betaalt dan zeker weten een hoop meer en je komt niet meer in aanmerking voor acties zoals vroegboekkortingen en dergelijke. De keuze is aan jou, maar het meest verstandige is toch echt om er op tijd bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen!

Inmiddels is bekend tegen wie en in welke speelsteden het Nederlands elftal moet spelen. Hieronder het speelschema van het Nederlands elftal op het EK 2024 in Duitsland:

Ga je boeken? Gebruik deze hotelvergelijkingstool voor beste en voordeligste hotels in Duitsland van Trivago of gebruik de zoekmogelijkheid van Booking.com:

Plaats een reactie