Memphis Depay valt geblesseerd uit tegen Engeland

Memphis Depay is vanavond na 35 minuten voetballen geblesseerd uitgevallen in de halve finale tegen Engeland. De spits greep naar zijn hamstring en is vervangen door middenvelder Joey Veerman, die op de plek van Xavi Simons gaat spelen. Donyell Malen is hierdoor wat meer centraler in de spits gaan spelen en Xavi Simons rechtsbuiten.

Tussenstand Nederland Engeland

De ruststand is nu 1-1. Xavi Simons maakte in de 7e minuut een prachtig doelpunt. Tien minuten later maakte Harry Kane vanaf elf meter de gelijkmaker nadat de VAR een strafschop toegekend had aan Engeland wegens een overtreding van Denzel Dumfries. Bekijk hier de opstelling van het Nederlands elftal.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie