Over Arne Gartz

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland. Daarnaast bundel ik alle informatie over het toernooi zelf.

Sinds 2014 verslag van ieder groot voetbaltoernooi

Als sportjournalist schrijf ik tijdens en voor aanvang van het toernooi analyses en boeiende inzichten over het Europees kampioenschap voetbal dat in 2024 in Duitsland gespeeld wordt. Dit heb ik sinds het WK 2014 al voor ieder groot toernooi gedaan.

Door de inzichtelijke artikelen, die variëren van voorbeschouwingen tot diepgaande analyses en nabeschouwingen, wil ik de passie voor het toernooivoetbal aanwakkeren en dé Nederlandstalige bron van betrouwbare informatie zijn voor alle liefhebbers van het EK en WK voetbal.