François Letexier scheidsrechter finale EK 2024

François Letexier uit Frankrijk is aangesteld als scheidsrechter bij de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland. De Fransman floot tot nu toe al drie andere wedstrijden op het EK voetbal in Duitsland. Hij was scheidsrechter bij twee groepswedstrijden en hij floot de achtste finale tussen Spanje en Georgië. De EK-finale is op 14 juli om 21.00 uur in het Olympiastadion in Berlijn.

Letexier wordt bijgestaan in de EK-finale door de eveneens Franse grensrechters Cyril Mugnier en Mehdi Rahmouni. Szymon Marciniak uit polen is de vierde official. De VAR staat onder leiding van Jérôme Brisard uit Frankrijk.

Bekijk hier alle scheidsrechters van elke gespeelde wedstrijd dit EK.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie