Inzetten op het EK 2024

Inzetten op voetbalwedstrijden van het EK voetbal

Zolang er al wordt gesport, wordt er ook gewed op de winnaar of uitslag van een wedstrijd. Zo kan je ook inzetten op het EK 2024. Een voetbalwedstrijd is natuurlijk zeer geschikt om op te wedden. Er wordt daarom ook over de hele wereld veel gewed op voetbalwedstrijden. Vooral in landen waar voetbal een deel uitmaakt van het dagelijkse leven worden veel weddenschappen afgelegd. Denk dan aan landen als Spanje, Turkije en Italië, maar vooral Engeland. Mannen leggen hier hun hard verdiende loon in voor een voetbalweddenschap in het weekend. Vaak gebeurt dat in wedkantoren.

De weddenschappen worden online aangeboden. Maar de echte liefhebbers van voetbal en weddenschappen combineren dit door naar voetbal te kijken en tegelijkertijd een weddenschap te doen. Het wedkantoor wordt daardoor tegelijk een voetbalcafé. Er bestaat toch niets mooiers dan voetbal kijken met je vrienden en een weddenschap op de uitkomst van de wedstrijd doen? Misschien kun je zelfs het hele café voorzien van een rondje als je de weddenschap gewonnen hebt!

Waarom inzetten op voetbal zo populair is

Er zijn een aantal redenen voor de populariteit van het wedden op voetbalwedstrijden. Voetbal is een sport die over de hele wereld gespeeld wordt. Bovendien is het wereldwijd veruit de populairste sport waarin tegenwoordig veel geld omgaat. Ook in het wedden op het EK voetbal gaat veel geld om. Door de populariteit kun je voetbal overal volgen, op de tv, in een café, op internet etc. Bovendien is het veelal live te volgen. Dit komt de spanning ten goede, niet alleen wie de wedstrijd wint, maar ook of je de weddenschap wint!

inzetten op het ek 2024 voetbal in duitsland
Foto via https://nl.depositphotos.com/647833452/stock-photo-mainz-germany-joshua-kimmich-football.html

Er wordt altijd wel ergens over de wereld gevoetbald. Dan hebben we het over reguliere clubcompetities, maar er zijn natuurlijk ook interlands en grote toernooien zoals het EK en WK. Het speelschema van het EK 2024 telt 51 wedstrijden, dus kansen volop.

Iedereen is wel supporter van een bepaalde voetbalclub, of misschien wel meer. De meeste mensen denken dat ze wel beschikken over wedstrijdinzicht en dat ze verstand hebben van het spelletje. Dit zorgt ervoor dat een weddenschap doen op een voetbalwedstrijd het gevoel geeft dat het niet helemaal gaat om geluk, maar meer om het verstand en inzicht. Je bent op de hoogte van het nieuws, je kent de spelers en de laatste ontwikkelingen. Een weddenschap op een voetbalwedstrijd voelt niet meer als een gok, de uitkomst is het bewijs van jouw voetbalkennis!

Wat zijn de mogelijkheden?

Vroeger kon je in Nederland alleen maar op voetbalwedstrijden gokken bij de lokale tijdschriften en sigarenwinkels. Maar tegenwoordig kun je op veel meer plekken een weddenschap doen, online, of bijvoorbeeld in een Turks of Italiaans café.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om online een weddenschap te doen op een voetbalwedstrijd. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Je hebt altijd je bewijs van inlevering online. Je kunt alles online volgen, je raakt nooit het ingevulde biljet kwijt en het is bovendien veilig.

Hoe zet je een weddenschap in?

De meest gangbare weddenschap op voetbalwedstrijden is gokken op de winnaar van de wedstrijd. De mogelijke uitslagen voor de voetbalwedstrijd worden weergegeven met een 1, een 2 of een x of 3. Als je op de 1 wed dan leg je in op de thuisploeg als winnaar, zet je in op de uitploeg dan zet je een 2 neer. Denk je dat het een gelijkspel wordt dan zet je een 3 of in sommige gevallen een x.

Alle mogelijke uitslagen, 1-2 of 3 hebben een bepaalde quotering. Deze wordt door bookmakers bepaald door middel van statistieken, verwachtingen, vorm van de ploeg, blessures of eventuele schorsingen. Op basis van deze gegevens gaan mensen hun weddenschappen inzetten. Deze inzetten zorgen ervoor dat deze quoteringen ook kunnen veranderen. De bookmakers willen natuurlijk geld verdienen aan een bepaalde voetbalwedstrijd. Dus wanneer er veel wordt ingelegd op een winnaar dan zullen de quoteringen dalen.

Andere vormen van wedden op voetbal

De winnaar voorspellen is de basis van alle voetbalweddenschappen. Maar er bestaan nog meer mogelijkheden. Je kunt namelijk op meerdere wedstrijden gokken, en deze met elkaar combineren. Dit zorgt ervoor dat je mogelijke winst hoger ligt, omdat de uitslagen en quotes met elkaar vermenigvuldigt worden. Maar je vergroot natuurlijk zelf ook de kans dat je een uitslag verkeerd voorspelt.

Behalve de winnaar voorspellen of wedden op de favorieten EK 2024, kun je ook wedden op een uitslag. Niet alleen kun je gokken op een eindstand, maar ook de stand met rust. Wil je nog meer mogelijkheden? Gok dan op de doelpuntenmakers, degene die de assist gaf, hoeveel gele en rode kaarten er werden gegeven door de scheidsrechter. Het kan allemaal.

Deze weddenschappen doe je over het algemeen voor een wedstrijd. Het kan ook tijdens een wedstrijd maar dan veranderen de quoteringen in je nadeel. Verder kan je uiteraard meedoen met een EK pool, daarmee kan je het EK 2024 voorspellen in voetbalpoule.

Voetbal kijken en live inzetten op EK 2024

Het mooiste van voetbal is natuurlijk om het live te kijken. Dit zorgt gewoon voor extra spanning. Deze spanning kun je nog wat versterken door live een weddenschap op de wedstrijd te doen. Gok op een uitslag, voorval of gebeurtenis. Denk dan aan welke speler de eerste overtreding maakt, wie de eerste gele kaart ontvangt, of wie er gaat scoren. Weddenschappen die live tijdens een wedstrijd worden gedaan hebben vaak enorme quoteringen.

Wedden tijdens een wedstrijd is erg leuk en spannend maar het zorgt er ook voor dat je aandacht niet geheel meer bij het voetbalspel ligt. Je let meer op de uitslag van de volgende weddenschap.

Krijgt er iemand een rode kaart? En wie dan? In welke minuut valt het eerste doelpunt? Valt de winnende goal nog in de laatste minuten, of blijft het een gelijkspel?