Wedden op voetbal

Wedden op voetbalwedstrijden

Het WK Voetbal 2014 in Brazilië was het laatste grote voetbaltoernooi waarbij het Nederlands Elftal een zéér knappe prestatie wist te leveren door het behalen van de vooraf onbereikbaar geachte derde plaats.

Het volgende grote eindtoernooi is het EK 2020, gespeeld in heel Europa. Na het missen van het EK in Frankrijk en het WK in Rusland, is het te hopen dat het Nederlands Elftal nu wel op het EK 2021 aanwezig is.

Met of zonder het Nederlands Elftal, het belooft een spannend toernooi te worden, waarbij er vanzelfsprekend weer gewed kan worden op verschillende wedstrijden en uitslagen. Alle informatie over het vertrouwd en veilig wedden op de meest spectaculaire voetbalwedstrijden lees je hieronder!

Wedden op het EK Voetbal

Het aankomende EK 2020 is het eerste eindtoernooi dat niet in een of twee landen gespeeld wordt. Het EK 2020 wordt in maar liefst twaalf verschillende landen gespeeld.

Wedden op het EK Voetbal – de bookmakers

Dat laat ons achter met een andere vraag: wie gaat het aankomende EK voetbal winnen? Volgens de bookmakers was er één grote favoriet voor de titel op het EK in Frankrijk: de Duitsers, ook al de winnaars van het WK 2014. Mocht je jouw geld ingezet hebben op een overwinning van Die Mannschaft, dan kreeg je voor iedere ingezette euro het bedrag in viervoud terug. Ter illustratie: wanneer je vijf euro inzet op een EK-winst van Duitsland en het land wint daadwerkelijk, ontvang je een bedrag van twintig euro.

Het lijkt veilig om je geld in te zetten op Duitsland – of niet? Want er zijn ook andere landen die volgens de bookmakers hoge ogen kunnen gooien op het aankomende toernooi. Gastland Frankrijk had een huidige notering van 4,50, wat dus inhoudt dat je 4,5 keer het ingezette bedrag terug krijgt wanneer Les Blues met de beker aan de haal gaan. Andere landen die goed scoren zijn Spanje, Nederland (jawel), Italië, Engeland en België. Uiteindelijke winnaar Portugal stond daar nog onder!

Wedden op het EK 2020 en EK 2024- waar kan ik het doen?

Wedden op het EK voetbal en diens uitslagen doe je bij een van de vele wedkantoren die we hierboven omschreven met de term bookmakers. Voorheen moest je daarvoor naar een sigarenwinkel of nieuwskiosk, maar anno 2019 kan dit eenvoudig vanuit je eigen huis. Onlangs heeft Nederland ook een online gokwet aangenomen, waardoor het in 2020 nog eenvoudiger en veiliger moet gaan worden.

Waar kan ik op wedden?

Zodra je in het bezit bent van een account bij een van de vele wedkantoren kun je beginnen met wedden op wedstrijden. Hoewel het EK 2020 en het EK 2024 nog ver weg lijkt, is het nu al mogelijk om te gokken op verschillende landen. De noteringen zijn nu nog hoog, wat voor- en nadelen heeft. Je kan bijvoorbeeld nu wel inzetten op een winst voor Frankrijk, maar je weet nog helemaal niet met welk team de Fransen straks aantreden. Zijn ze tegen die tijd wel in vorm? Aan de andere kant is de notering nu hoger dan vlak voor het WK of EK. Mocht blijken dat Frankrijk inderdaad een goed team op de been brengt én veel wint, dan heeft dit ook invloed op de notering.

wedden op het ek voetbalHet is dus de kunst om jouw geld te investeren in een manier die een afwisseling maakt tussen verwachtingen en onverwachte successen. Daarnaast bestaan er meerdere wijzen om te gokken. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om aan te geven wie – volgens jou – een specifieke wedstrijd gaat winnen, maar het is lastiger te voorspellen wie de nummer twee in groep B wordt – om maar wat te noemen. En dan hebben we het alleen nog maar over de wedstrijden. Wedden op voetbalwedstrijden omvat óók het volgende:

  • Hoeveel gele kaarten gaan er vallen?
  • Hoeveel rode kaarten gaan er vallen?
  • Hoeveel hoekschoppen krijgt het Nederlands elftal?
  • Wie wordt de topscorer?
  • Wie krijgt de eerste rode kaart?

Je ziet dat er tal van mogelijkheden bestaan. Kijk op de websites van één van onze partners om te kijken welke manieren van inzetten nu al kunnen.

Wedden op de wedstrijden

Het duurt nog even en het EK Voetbal 2020 begint. De kwalificaties zijn inmiddels wel begonnen en tevens zijn er nog wedstrijden in de Nations League om op te wedden.

Bij de meeste wedkantoren is het nu al mogelijk om te voorspellen wie de winnaars van de groepen gaan worden én welke landen al uitgeschakeld zijn voor de achtste finales van het toernooi beginnen. Maak daarbij effectief gebruik van de zogenaamde odds (de voorspellingen van de bookmakers) en geef jouw voorspelling door!

Wedden op voetbal in het algemeen

EK’s en WK’s zijn toernooien waarbij het bij uitstek aantrekkelijk is om geld in te zetten op bijvoorbeeld de uitslag van een specifieke wedstrijd. Ook de kwalificatie is voor veel wedders interessant om een gokje te wagen. Maar het zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheden die wedkantoren bieden. Ten slotte wordt er bijna het hele jaar door gevoetbald en op al deze wedstrijden kun je jouw voorspellingen loslaten. Dit kan bijvoorbeeld op de eigen Nederlandse competities, zoals de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, maar óók op de verschillende buitenlandse toernooien, zoals de Spaanse Primera Division en de Engelse Premier League.

Sluit je vandaag nog aan bij een wedkantoor en geef jouw voorspellingen online door. Liever eerst méér informatie? Kijk dan verder op deze site en leer alles over de do’s en don’t’s van het wedden op voetbalwedstrijden.

Plaats een reactie