Wedden op EK voetbal

Wedden op EK voetbalwedstrijden

Het WK Voetbal 2014 in Brazilië was het laatste grote voetbaltoernooi waarbij het Nederlands Elftal een zéér knappe prestatie wist te leveren door het behalen van de vooraf onbereikbaar geachte derde plaats. Helaas werd Oranje tijdens het EK 2021 in de achtste finales al uitgeschakeld. Hopelijk doen ze het tijdens het EK 2024 en WK 2026 voetbal beter. En wat is er leuker dan wedden op het EK voetbal als het Nederlands Elftal ook meedoet?

Het komende EK voetbal is het EK 2024 in Duitsland. Omdat het in Duitsland gespeeld wordt, verwachten we bij deelname van Oranje grote belangstelling voor kaarten van het EK 2024 om naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal af te reizen.

Met of zonder het Nederlands Elftal, een EK voetbal belooft altijd een spannend toernooi te worden, waarbij er vanzelfsprekend weer gewed kan worden op verschillende wedstrijden en uitslagen. Alle informatie over het vertrouwd en veilig wedden op de meest spectaculaire EK voetbalwedstrijden lees je hieronder! En inmiddels is bekend dat het Nederlands elftal zich gekwalificeerd heeft voor het komende EK voetbal in Duitsland, dus het beloofd een zeer leuk en interessant toernooi te worden.

Wedden op het EK Voetbal 2024

Het aankomende EK 2024 is dus het volgende Europees Kampioenschap voetbal. Het wordt in Duitsland gespeeld in tien verschillende speelsteden en stadions. Dit zijn de tien speelsteden van het EK voetbal:

  • Berlijn
  • München
  • Düsseldorf
  • Stuttgart
  • Keulen
  • Hamburg
  • Leipzig
  • Dortmund
  • Gelsenkirchen
  • en Frankfurt

Wedden op het EK Voetbal – de bookmakers

Dat laat ons achter met een andere vraag: wie gaat het aankomende EK voetbal winnen? Volgens de bookmakers was er één grote favoriet voor de titel op het EK voetbal in 2021: de Fransen. Mocht je jouw geld ingezet hebben op een overwinning van Frankrijk, dan kreeg je voor iedere ingezette euro het bedrag in zesvoud terug. Ter illustratie: wanneer je vijf euro inzet op een EK-winst van Frankrijk en het Frankrijk was daadwerkelijk Europees Kampioen geworden, dan had je dertig euro terug gekregen. Uiteindelijk won Italië het EK voetbal in 2021. De bookmakers gaven de Italianen van te voren een odds van 10.00, dat betekent dat je tien keer je inleg terug zou krijgen.

wedden op ek voetbal 2024

Het lijkt veilig om je geld in te zetten op Frankrijk, Duitsland of Italië voor het EK 2024, of toch niet? Want er zijn ook andere landen die volgens de bookmakers van het EK 2024 hoge ogen kunnen gooien op het aankomende toernooi. Gastland Duitsland lijkt licht favoriet, maar ook andere landen die goed scoren zijn Spanje, Nederland (jawel), Italië, Engeland, Portugal en België.

Wedden op het EK 2024 voetbal – waar kan ik het doen?

Inzetten op het EK 2024 voetbal en diens uitslagen doe je bij een van de vele wedkantoren die we hierboven omschreven met de term bookmakers. Voorheen moest je daarvoor naar een sigarenwinkel of nieuwskiosk, maar in 2024 kan dit eenvoudig vanuit je eigen huis. Onlangs heeft Nederland ook een online gokwet aangenomen, waardoor het in 2024 nog eenvoudiger en veiliger moet gaan worden.

Waar kan ik op wedden?

Zodra je in het bezit bent van een account bij een van de vele wedkantoren kun je beginnen met wedden op wedstrijden. Hoewel het EK 2024 nog ver weg lijkt, is het nu al mogelijk om te gokken op verschillende landen. De noteringen zijn nu nog hoog, wat voor- en nadelen heeft. Je kan bijvoorbeeld nu wel inzetten op een winst voor Frankrijk, maar je weet nog helemaal niet met welk team de Fransen straks aantreden. Zijn ze tegen die tijd wel in vorm? Aan de andere kant is de notering nu hoger dan vlak voor het WK of EK. Mocht blijken dat Frankrijk inderdaad een goed team op de been brengt én veel wint, dan heeft dit ook invloed op de notering.

Het is dus de kunst om jouw geld te investeren in een manier die een afwisseling maakt tussen verwachtingen en onverwachte successen. Daarnaast bestaan er meerdere wijzen om te gokken. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om aan te geven wie – volgens jou – een specifieke wedstrijd gaat winnen, maar het is lastiger te voorspellen wie de nummer twee in groep B wordt – om maar wat te noemen. En dan hebben we het alleen nog maar over de wedstrijden. Wedden op voetbalwedstrijden omvat óók het volgende:

Je ziet dat er tal van mogelijkheden bestaan.

Wedden op de wedstrijden

Het duurt nog even en het EK Voetbal 2024 begint. De kwalificaties zijn in maart 2023 begonnen en tevens zijn er nog wedstrijden in de Nations League om op te wedden.

Bij de meeste wedkantoren is het nu al mogelijk om te voorspellen wie de winnaars van de groepen gaan worden én welke landen al uitgeschakeld zijn voor de achtste finales van het toernooi beginnen. Maak daarbij effectief gebruik van de zogenaamde odds (de voorspellingen van de bookmakers) en geef jouw voorspelling door!

Wedden op voetbal in het algemeen

EK’s en WK’s zijn toernooien waarbij het bij uitstek aantrekkelijk is om geld in te zetten op bijvoorbeeld de uitslag van een specifieke wedstrijd. Ook de kwalificatie is voor veel wedders interessant om een gokje te wagen. Maar het zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheden die wedkantoren bieden.

Ten slotte wordt er bijna het hele jaar door gevoetbald en op al deze wedstrijden kun je jouw voorspellingen loslaten. Dit kan bijvoorbeeld op de eigen Nederlandse competities, zoals de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, maar óók op de verschillende buitenlandse toernooien, zoals de Spaanse Primera Division en de Engelse Premier League.

Sluit je vandaag nog aan bij een wedkantoor en geef jouw voorspellingen online door. Liever eerst méér informatie? Kijk dan verder op deze site en leer alles over de do’s en don’t’s van het wedden op EK voetbalwedstrijden.

Plaats een reactie