Brobbey mist eerste wedstrijd Nederland EK 2024

Brian Brobbey mist de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK 2024 voetbal. De 22-jarige aanvaller van Ajax heeft lichte hamstringklachten en traint vandaag individueel om te herstellen van zijn kwetsuur. Drie dagen geleden haalde Koeman aanvaller Joshua Zirkzee bij de EK selectie van Nederland na het uitvallen van Teun Koopmeiners en het moment dat Brobbey last kreeg van zijn hamstring.

Het Nederlands elftal speelt morgen om 15.00 uur zijn eerste groepswedstrijd in Poule D tegen Polen. De verwachting is wel dat Brobbey de tweede wedstrijd inzetbaar zal zijn. Op 21 juni speelt Oranje dan om 21.00 uur tegen Frankrijk.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie