Danny Makkelie scheidsrechter bij Duitsland Hongarije EK 2024

De enige Nederlandse scheidsrechter op het EK 2024, Danny Makkelie, is aangewezen als arbiter bij de wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije. Zijn assistenten zijn Hessel Steegstra en Jan de Vries. Serdar Gözübüyük is de vierde official en Rob Dieperink is de VAR-official bij deze groepswedstrijd in Poule A van het EK voetbal.

De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 19 juni en begint om 18.00 uur Nederlandse tijd. Het is voor Makkelie en zijn team de eerste wedstrijd op dit EK voetbal. Duitsland is het gastland van het toernooi en won de openingswedstrijd. De Hongaren verloren in dezelfde poule met 3-1 van Zwitserland. Bekijk hier de scheidsrechters van alle wedstrijden per EK wedstrijd.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie