Jeroen Elshoff commentator Nederland-Oostenrijk EK

Om 18.00 uur vanavond begint de wedstrijd Nederland-Oostenrijk op het EK 2024. Al voor het EK voetbal heeft de NOS de EK voetbal commentatoren voor de wedstrijden van het Nederlands elftal aangewezen. Bij de wedstrijd Nederland-Oostenrijk is Jeroen Elshoff de commentator.

De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO1. De andere wedstrijd uit deze poule, die tussen Frankrijk en Polen, wordt uitgezonden op NPO3. De voorbeschouwing op Nederland tegen Oostenrijk begint om 17.10 uur op NPO1. Eerder deden Jeroen Grueter (Nederland-Frankrijk) en Arman Avsaroglu (Nederland-Polen) al verslag van een wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK 2024. Wie de commentator van de wedstrijd van Oranje in de achtste finales van het EK voetbal wordt, is nog niet bekend.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie