Joshua Zirkzee toegevoegd aan EK-selectie Nederlands elftal

Bondscoach Ronald Koeman heeft Joshua Zirkzee toegevoegd aan de EK-selectie van het Nederlands elftal. De spits van Bologna was op vakantie, maar voegt zich zo snel mogelijk bij de selectie van Oranje. Door het toevoegen van Zirkzee telt Oranje weer het maximum van 26 spelers. Eerder waren Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners afgevallen wegens blessures en was Ian Maatsen opgeroepen als vervanger van Frenkie de Jong.

Schrikmoment met Brobbey tijdens training

Eerder vandaag bleek dat Brian Brobbey op het einde van de training het veld moest verlaten met een kwetsuur aan zijn hamstring. In het ziekenhuis zijn er foto’s gemaakt van zijn hamstring, maar daarop was niets geks te zien. Bondscoach Ronald Koeman wil niet gokken en kiest voor zekerheid door Joshua Zirkzee toe te voegen aan de selectie van Nederland.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie