Jumbo gebruikt JuichSpencer in campagne EK 2024

De supermarktketen Jumbo gaat de JuichSpencer weer van stal halen gebruiken in de EK-campagne voor het komende EK 2024 voetbal in Duitsland. Tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar wilde Jumbo de JuichSpencer ook inzetten in de EK campagne, maar wegens kritiek op de campagne, er werden feestvierende en hossende bouwvakkers te zien, werd de campagne gestaakt. Dit omdat het WK in Qatar omstreden is en er veel bouwvakkers omgekomen zijn bij de bouw en er aan alle kanten mensenrechten geschonden worden in Qatar.

Doordat de campagne vroegtijdig gestaakt werd, waren er honderdduizenden JuichSpencers over. Deze wil Jumbo nu dus tijdens het EK voetbal in Duitsland in zetten. Hieronder de aankondiging van de supermarktketen op hun YouTube-kanaal.

Aankondiging Jumbo JuichSpencer EK 2024

In de aankondiging in de video hieronder geeft Jumbo aan dat de JuichSpencers binnenkort bij de supermarktketen op halen is. Het EK voetbal begint op 14 juni. Het programma van het Nederlands elftal begint op 16 juni, Oranje speelt dan tegen Polen. Bekijk hier het volledige speelschema van het EK 2024.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

3 gedachten over “Jumbo gebruikt JuichSpencer in campagne EK 2024”

  1. ik heb mijn boodschappen opgespaard tot ik aan het bedrag kwam van meer dan 50 euro ik heb een 2 persoons huishouden tot mijn verbazing zijn de juichspencer al binnen 6 dagen bij onze JUMBO in Twello uit gegeven slechte zaak dat JUMBO er zo weinig heeft en nog steeds reclame maakt op de tv
    ik zou toch nog graag voor zo n shirt in aanmerking komen

    Beantwoorden

Plaats een reactie