Shirt Rode Duivels EK 2024

Het shirt van de Rode Duivels op het EK 2024 is bekend

Het EK 2024 voetbal belooft weer een mooie spannende editie te worden. En de Rode Duivels zijn er bij op het EK 2024. Het komende EK is dit keer relatief dicht bij huis, aangezien het EK voetbal 2024 in Duitsland plaats vindt. Op deze pagina lees je alles over het shirt van de Rode Duivels op het EK voetbal in 2024.

Bij een nieuw hoofdstuk, het EK 2024, in de geschiedenis van de Rode Duivels hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe duivelse dresscode. Met trots zullen de Rode Duivels schitteren op het voetbalfeest van het jaar 2024.

In onderstaande gloednieuwe en fantastisch ogende smoking van Adidas zullen de voetballers van België 90 minuten lang het beste van zichzelf geven op het veld. En goed nieuws voor diegenen die jaloers zijn op zo’n mooi truitje: dat is helemaal niet nodig! Je kan namelijk zelf zo’n prachtig shirt kopen. En dat is nog niet alles! Je kan je shirt ook nog eens officieel laten bedrukken met je eigen naam en/of nummer. Waan je jezelf liever een echte sterspeler? Laar je truitje dan bedrukken met één van de namen van de Rode Duivels en geniet samen met al de supporters van de Rode Duivels van deze spannende zomer!

shirt rode duivels EK 2024 voetbal Thuisshirt
Het thuisshirt van de Rode Duivels op het EK 2024 voetbal – Afb. via Adidas

Het nieuwe shirt van de Rode Duivels kopen

Het nieuwe Rode Duivels shirt is verkrijgbaar in de officiële webwinkel van de Rode Duivels in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL. Het shirt is te koop voor € 99,99. Wil je graag een persoonlijke bedrukking op je shirt dan kost je dat € 20,00. De verzending van je shirt is bovendien helemaal gratis.

Wanneer je graag zo’n gepersonaliseerd truitje wilt bestellen, is het heel erg belangrijk om het te controleren op (eventuele) fouten. Zo vermijd je ontgoocheling en teleurstelling bij het ontvangen van je bedrukte exemplaar. Het is belangrijk om weten dat bedrukte truitjes noch ingeruild noch teruggestuurd kunnen worden.

Uitshirt Rode Duivels

Het uitshirt van België is een eerbetoon aan de stripheld Kuifje. Het shirt is lichtblauw met veel mooie details zoals de verwerking van 1895 als patroon en de witte kraag. In de nek zit het kroontje van de Belgische voetbalbond RBFA verwerkt.

Uitshirt Rode Duivels EK 2024 voetbal

Supporteren voor De Rode Duivels doe je zo
De Rode Duivels hebben nu al wel heel wat getoond van wat ze zoal in hun mars hebben. Maar ze hebben ongetwijfeld nog meer in hun mars. Wie weet zetten ze wel nooit eerder geziene prestaties neer tijdens het komende EK voetbal in 2024.

De Red Devils op het EK 2024

Het Europees Kampioenschap voetbal 2024

Het EK Voetbal wordt om de 4 jaar georganiseerd. De 17e editie van het EK voetbal vindt in de zomer van 2024 plaats in Duitsland. Het gastland stelt 10 stadions ter beschikking verspreid over 10 EK speelsteden. Het is de derde editie van het EK waarin maar liefst 24 Europese landen het tegen elkaar zullen opnemen in de strijd om de titel.

Het aantal teams is dus sinds het EK 2012 met acht teams uitgebreid. Dit heeft dan ook als gevolg dat er in totaal 51 wedstrijden in het speelschema van het EK 2024 gespeeld worden tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie