Shirt Rode Duivels EK 2024

Het shirt van de Rode Duivels op het EK 2024 voetbal kopen?

Gaan de Rode Duivels, net als de voorgaande edities van het EK voetbal, naar de eindronde van het EK 2024? Het EK 2024 voetbal belooft weer een mooie spannende editie te worden. En dit keer relatief dicht bij huis, aangezien het EK voetbal dit keer in Duitsland plaats vindt. Op deze pagina lees je alles over het shirt van de Rode Duivels op het EK voetbal in 2024.

Bij een nieuw hoofdstuk, het EK in 2024, in de geschiedenis van de Rode Duivels hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe duivelse dresscode. Met trots zullen de Rode Duivels schitteren en scoren op het voetbalfeest van het jaar 2024.

In onderstaande gloednieuwe en fantastisch ogende smoking van Adidas zullen de voetballers van België 90 minuten lang het beste van zichzelf geven op het veld. En goed nieuws voor diegenen die jaloers zijn op zo’n mooi truitje: dat is helemaal niet nodig! Je kan namelijk zelf zo’n prachtig shirt kopen. En dat is nog niet alles! Je kan je shirt ook nog eens officieel laten bedrukken met je eigen naam en/of nummer. Waan je jezelf liever een echte sterspeler? Laar je truitje dan bedrukken met één van de namen van de Rode Duivels en geniet samen met al de supporters van de Rode Duivels van deze spannende zomer!

shirt rode duivels ek 2024
Het shirt van de Rode Duivels seizoen 2022-2024

Het nieuwe shirt van de Rode Duivels kopen

Het nieuwe Rode Duivels shirt is verkrijgbaar in de officiële webwinkel van de Rode Duivels in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL. Het kost slechts € 85,00. Wil je graag een persoonlijke bedrukking op je shirt dan kost je dat € 20,00. De verzending van je shirt is bovendien helemaal gratis.

Wanneer je graag zo’n gepersonaliseerd truitje wilt bestellen, is het heel erg belangrijk om het te controleren op (eventuele) fouten. Zo vermijd je ontgoocheling en teleurstelling bij het ontvangen van je bedrukte exemplaar. Het is belangrijk om weten dat bedrukte truitjes noch ingeruild noch teruggestuurd kunnen worden.

Supporteren voor De Rode Duivels doe je zo
De Rode Duivels hebben nu al wel heel wat getoond van wat ze zoal in hun mars hebben. Maar ze hebben ongetwijfeld nog meer in hun mars. Wie weet zetten ze wel nooit eerder geziene prestaties neer tijdens het komende EK voetbal in 2024.

De Red Devils voor 2024

Het Europees Kampioenschap voetbal 2024
Het EK Voetbal wordt om de 4 jaar georganiseerd. De 17e editie van het EK voetbal vindt in de zomer van 2024 plaats in Duitsland. Het gastland stelt 10 stadions ter beschikking verspreid over 10 EK speelsteden. Het is de derde editie van het EK waarin 24 landen het tegen elkaar zullen opnemen in de strijd om de titel.

Het aantal teams is dus sinds het EK 2012 met maar liefst 8 teams uitgebreid. Dit heeft dan ook als gevolg dat er maar liefst 51 wedstrijden gespeeld worden tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland.

Plaats een reactie