Shirt Rode Duivels EK 2016

Shirt Rode Duivels kopen?

Jaja, ze hebben het voor elkaar gekregen, de Rode Duivels! Ze gaan naar het Europees Kampioenschap voetbal 2016 in Frankrijk. Dit UEFA Euro 2016 toernooi belooft de meest spannende editie van dit voetbalfeest ooit te worden! Op deze pagina lees je alles over het shirt van de Rode Duivels op het EK voetbal. Het gloednieuwe t-shirt van de Rode Duivels

Bij een nieuw hoofdstuk, het EK in 2016, in de geschiedenis van de Rode Duivels hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe duivelse dresscode. Met trots zullen onze Rode Duivels schitteren en scoren op het voetbalfeest van het jaar. En daarom werd een spiksplinternieuwe thuisshirt ontworpen waarmee onze sterspelers naar Frankrijk zullen trekken onder het motto #TousEnFrance.

In deze gloednieuwe en fantastisch ogende smoking van Adidas zullen onze voetballers 90 minuten lang het beste van zichzelf geven op het veld. En goed nieuws voor diegenen die jaloers zijn op zo’n mooi truitje: dat is helemaal niet nodig! Je kan namelijk zelf zo’n prachtig shirt kopen. En dat is nog niet alles! Je kan je shirt ook nog eens officieel laten bedrukken met je eigen naam en/of nummer. Waan je jezelf liever een echte sterspeler? Laar je truitje dan bedrukken met één van de namen van de Rode Duivels en geniet samen met al de supporters van de Rode Duivels van deze spannende zomer!

Het nieuwe shirt van de Rode Duivels kopen

Het nieuwe Rode Duivels shirt is verkrijgbaar in de officiële webwinkel van de Rode Duivels in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL. Het kost slechts € 85,00. Wil je graag een persoonlijke bedrukking op je shirt dan kost je dat € 20,00. De verzending van je shirt is bovendien helemaal gratis.

Wanneer je graag zo’n gepersonaliseerd truitje wilt bestellen, is het heel erg belangrijk om het te controleren op (eventuele) fouten. Zo vermijd je ontgoocheling en teleurstelling bij het ontvangen van je bedrukte exemplaar. Het is belangrijk om weten dat bedrukte truitjes noch ingeruild noch teruggestuurd kunnen worden.

Supporteren voor De Rode Duivels doe je zo
De Rode Duivels hebben nu al wel heel wat getoond van wat ze zoal in hun mars hebben. Maar ze hebben ongetwijfeld nog meer in hun mars. Wie weet zetten ze wel nooit eerder geziene prestaties neer in Het UEFA Euro 2016 tornooi. In 2016 viert dit tornooi haar 15de verjaardag en alsof dat nog niet genoeg is doen er nu 8 landen meer mee dan voordien. Het belooft dus een spannende strijd te worden met spannende rondes die moeten leiden tot de achtste finales, de kwartfinales, de halve finale en natuurlijk nog tot de finale.

En omdat deze 15de editie van het EK van de UEFA zo ontzettend spannend zal zijn, kunnen onze Rode Duivels heel wat aanmoediging gebruiken van hun supporters. Haal daarom dan ook zo snel mogelijk je supporterspullen boven en trommel vrienden op om samen te supporteren voor onze nationale ploeg. Er is wel één ding dat bij de echte supporters onder ons echt niet mag ontbreken: het officiële voetbalshirt van onze Red Devils. Aarzel geen seconde en verzeker jezelf van je eigen unieke exemplaar. Zo waan je jezelf als één van onze sterspelers op het veld. En je zal bovendien goed scoren bij je vrienden met zo’n shirt.

De Red Devils voor 2016: #tousensemble #TousEnFrance

Het Europees Kampioenschap voor voetbal 2016
Het EK Voetbal wordt om de 4 jaar georganiseerd. De 15e editie van de UEFA Euro 2016 cup vindt deze zomer plaats in Frankrijk. Het gastland stelt 10 stadions ter beschikking verspreid over 10 gaststeden. Deze editie belooft zo spannend te worden omwille van het feit dat er dit jaar een belangrijke verandering is doorgevoerd. Het is namelijk de eerste editie in de geschiedenis van het EK waarin 24 landen het tegen elkaar zullen opnemen in de strijd om de titel.

Het aantal teams wordt dus met maar liefst 8 teams uitgebreid. Dit heeft dan ook als gevolg dat er 20 wedstrijden meer zullen gespeeld worden dan in de vorige edities. Zo zullen er deze zomer maar liefst 51 wedstrijden gespeeld worden tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal in gastland Frankrijk.

Plaats een reactie