Voetbalreis Nederland-Roemenië op het EK 2024 in Duitsland

Het EK 2024 wordt gespeeld in Duitsland. Een ideale voetbalreis om te maken, helemaal nu Nederland de achtste finale van het EK voetbal heeft bereikt. Nederland speelt op 2 juli om 18.00 uur tegen Roemenië. Op deze pagina geven we je een overzicht van de mogelijkheden van de voetbalreizen naar Nederland-Roemenië op het EK 2024 in Duitsland.

Voetbalreizen naar een wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK 2024 in Duitsland

Een voor de hand liggende voetbalreis is een reis naar een wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK 2024 in Duitsland. Het Nederlands elftal speelde al drie groepswedstrijden, alle drie in een andere speelstad. De volgende wedstrijd van Nederland is tegen Roemenië, een wedstrijd in de achtste finales van het EK 2024. Op zoek naar tickets of een pakket? Dat kan je bijvoorbeeld via onderstaande link bij number1-voetbalreizen.nl:

Waar speelt Oranje?

De wedstrijd tegen de Roemenen wordt gespeeld in München, in de Allianz Arena. Er passen zo’n 75.000 supporters in dit stadion, dus het belooft een groot voetbalfeest te worden.

Wanneer is de wedstrijd?

De wedstrijd tussen Oranje en Roemenië is op 2 juli 2024 om 18.00 uur. De voetbalreis bevat tickets voor Nederland-Roemenië en eventueel een hotelovernachting voor na de wedstrijd. Dus je hebt dan een overnachting van 2 op 3 juli.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie