Felix Zwayer scheidsrechter bij Nederland Roemenië

De scheidsrechters voor alle achtste finales op het EK 2024 zijn allemaal bekend en daarmee ook de arbiter voor de wedstrijd van Oranje op dinsdag 2 juli om 18.00 uur in München. De scheidsrechter bij Nederland Roemenië is Felix Zwayer uit Duitsland. De arbiter wordt bijgestaan door zijn assistenten Stefan Lupp en Marco Achmuller. Bastian Dankert is de Video Assistant Referee (VAR). Allen komen ook uit Duitsland.

Felix Zwayer was twee keer eerder de arbiter bij een wedstrijd van het Nederlands elftal, beide keren verloor Oranje. En toevalligerwijs was het ook twee keer een thuiswedstrijd tegen Frankrijk. De eerste keer was in 2016 en de laatste keer in 2023.

Het is de tweede wedstrijd dit EK 2024 van Zwayer. Hij floot op 22 juni de wedstrijd tussen Turkije en Portugal.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie