Albert Heijn EK 2024 actie: spelerskaarten sparen

De Albert Heijn heeft vandaag zijn EK 2024 spaaractie bekend gemaakt. Er kunnen bij de supermarktketen Oranje Spelerskaarten gespaard worden. Bij aankoop van 15 euro aan boodschappen krijg je als klant twee Spelerskaarten. In totaal zijn er zestig unieke Spelerskaarten met 19 verschillende spelers en de bondscoach.

De kaarten kun je gebruiken om je ideale opstelling van het Nederlands elftal te maken, maar ook om een EK-spel te spelen. Vanaf twee kaarten kan je het AHA! Oranje Spel spelen, een leuke kennis- en weetjesquiz voor iedere voetballiefhebber.

EK actie 2024 van Albert Heijn heet “Zet ‘m op Oranje!”

De EK spaaractie van de supermarktketen heet “Zet ‘m op Oranje!”. Dit omdat de Oranje Spelerskaarten ook gebruikt kunnen worden als onderzetters. Bekijk hier alle EK spaaracties en aanbiedingen.

Spelers Nederlands elftal in de EK campagne van Albert Heijn

Om de EK-actie van de Albert Heijn te promoten, figureren Cody Gakpo, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt en Tijjani Reijnders, allen opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal op het EK 2024, in de commercial van de Appie. De commercial is in onderstaande video te zien.

Het EK voetbal begint op 14 juni 2024 en Oranje speelt zijn eerste wedstrijd op 16 juni om 15.00 uur tegen Polen. Bekijk hier het volledige speelschema van het EK 2024.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie