Alle EK spaaracties op een rij

Het EK 2024 begint bijna en voor aanvang van een EK voetbal komen veel winkels en supermarkten altijd met EK spaaracties en aanbiedingen. Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt met alle EK spaaracties en aanbiedingenoverzichtelijk op een rij.

EK spaaracties supermarkten

plus ek actie buurthempie EK 2024
De EK actie van de PLUS: Buurthempie EK 2024 – Afb via plus.nl/acties/buurthempie
  • Jumbo supermarkten: De Jumbo haalt de JuichSpencer van stal. Je kan straks gaan sparen voor een oranje JuichSpencer, die te gebruiken is als spencer, maar ook als handige tas.
  • Lidl is officiële partner van het komende EK 2024 in Duitsland. Ze hebben al een aantal winacties gehouden waarbij er kaarten voor het EK 2024 gewonnen konden worden. En inmiddels is de Lidl met een EK spaaractie gestart. Bij de Lidl kan je sparen voor voetbalplaatjes. Bij elke tien euro aan boodschappen bij deze supermarkt, krijg je drie voetbalplaatjes. Er zijn er meer dan 100 te sparen. De voetbalplaatjes kan je van maandag 3 juni tot en met 30 juni 2024 sparen. De winkel biedt ook een verzamelalbum aan.
  • Plus supermarkt. Bij de PLUS supermarkt kan je van zondag 26 mei tot en met zaterdag 22 juni 2024 sparen voor een Buurthempie. Een Buurthempie is een oranje shirt, met daar achterop de plaatsnaam van de supermarkt. Speciaal voor deze actie hebben Wes & Wes (Wesly Bronkhorst & Wesley Sneijder) een EK-lied gemaakt, genaamd ‘Ik ben net als jij (Ich bin wie du)’. Dit nummer kan je hier beluisteren.
  • Albert Heijn. De Albert Heijn heeft op 6 juni zijn EK-actie aangekondigd. Tijdens het vorige EK voetbal in 2021 kon je nog sparen voor Hollandicons en een Heldenshirt. Voor het EK 2024 kan je sparen voor Oranje Spelerskaarten. Bij elke 15 euro aan boodschappen bij de AH, krijg je twee Oranje Spelerskaarten. De EK-campagne heeft de slogan Zet ‘m op Oranje! en de spelerskaarten kun je ook als onderzetter gebruiken. De kaarten bevatten ook leuke voetbalkennis vragen en zijn te sparen vanaf 7 juni 2024.
  • Aldi EK actie: er is bij ons geen EK actie bekend van de Aldi.
  • Echte Bakkersgilde: Bij bakkerijen van de Echte Bakkersgilde kan je sparen voor een Echte EK-hoed. Dit is een buckethat met de print van het shirt van het EK’88, toen het Nederlands elftal Europees Kampioen werd. Op de hoed staat een pakkende tekst ‘Ze gaan erin als warme broodjes’. Dit is een referentie naar het legendarische duo Youri Mulder en Evert ten Napel in de populaire FIFA voetbalgame). De EK-hoed is dubbelzijdig te dragen. Meer informatie over de spaaractie van de Echte Bakkersgilde vind je op https://echtebakker.nl/acties/ek2024
  • Heineken
ek spaaractie echte bakkersgilde 2024
De EK spaaractie van Echte Bakkersgilde tijdens het EK 2024 – afb. via Echte Bakkersgilde

EK aanbiedingen

Hieronder de grootste EK aanbiedingen van grote (elektronica) concerns in Nederland.

  • CoolBlue
  • Mediamarkt
  • BOL

CoolBlue EK-Voorzetjes

CoolBlue komt voor en tijdens het EK voetbal in Duitsland met “EK-Voorzetjes”. Een EK of WK is voor veel Nederlanders altijd een moment om een nieuwe TV of soundbar aan te schaffen om het toernooi nog beter te kunnen volgen. Dus houd de aanbiedingen van CoolBlue in de gaten. De verwachting is dat deze aanbiedingen vanaf 1 juni 2024 gaan gelden. Zodra deze aanbiedingen online staan, vind je ze hieronder.

Mediamarkt EK deals

Net als CoolBlue geeft Mediamarkt ook hoge kortingen op TV’s, soundbars en andere elektronica. Bekijk hieronder de beste deals van de Mediamarkt.

EK spaaractie of aanbieding gemist?

Deze pagina wordt dagelijks bijgewerkt aangezien er steeds meer winkels bijkomen met goede EK aanbiedingen. Ben je zelf nog een goede of leuke spaaractie of aanbieding tegen gekomen? Laat het ons dan weten zodat we deze pagina up-to-date kunnen houden.

Het EK voetbal begint op 14 juni en duurt tot en met 14 juli 2024. Bekijk hier het speelschema van het EK 2024.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie