TV aanbiedingen EK 2024

Het EK voetbal is voor veel Nederlanders een mooi moment om een nieuwe TV aan te schaffen. Aanbieders van televisies spelen hier goed op in om voor en tijdens het EK met acties een kortingen op tv’s te komen. En doordat de aanbieders vaak rond juni met nieuwe modellen op de markt komen, gaan de modellen van 2023 vaak voor hoge kortingen de deur uit. Op deze pagina geven we je een overzicht van de beste TV aanbiedingen van het EK 2024 voetbal.

Overzicht grote aanbieders van TV’s

Om te beginnen is het goed om te weten welke elektronica concerns er zijn met goede EK aanbiedingen. Hieronder onze lijst van grote concerns met kortingen tijdens het EK 2024:

EK aanbiedingen MediaMarkt

De MediaMarkt heeft tijdens het EK hoge kortingen op onder andere televisies en soundbars. Sommige aanbiedingen op TV’s zijn ook echt de moeite waard. Zoals:

  • SAMSUNG QLED 4K 55Q64C (2023) voor 649 euro (bekijk hier)
  • SAMSUNG QLED 4K 65Q74C (2023) met 18% korting (bekijk hier)

EK aanbiedingen CoolBlue

Ook CoolBlue geeft hoge kortingen op TV’s en soundsbars. Bekijk de aanbiedingen van CoolBlue hier. Zo zijn een aantal tv’s van Philips sterk afgeprijsd (tot 400 euro korting) en zijn er vele leuke deals op de soundbars.

BOL.com

Ook via BOL zijn er goede deals te vinden. Zo zijn er de volgende aanbiedingen op dit moment:

Bekijk hier alle EK aanbiedingen op TV’s bij BOL.com.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie