EK lied 2016 door David Guetta

Het EK lied voor 2016 gaat gemaakt worden door niemand minder dan de populaire Franse DJ David Guetta. Dit heeft de UEFA bekend gemaakt. Het nummer heet This One’s For You.

David Guetta Featuring You!

Het bijzondere is dat David Guetta hiervoor op zoek gaat naar alle fans van het EK 2016! Via Thisonesforyou.com kan je een geluidsfragment uploaden en wie weet gebruikt Guetta het fragment wel voor zijn EK lied. De song zal ‘samen met de fans worden opgenomen’ aldus David Guetta.

Leuke bijkomstigheid is dat je ook nog eens kans maakt op 2 kaarten voor het EK voetbal en op een Meet en Greet met de Franse DJ zelf. Meedoen kon via Thisonesforyou.com.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie