Jeroen Grueter commentator NOS EK finale 2024

Vlak voor aanvang van het EK 2024 voetbal heeft de NOS al een commentator aangewezen voor de finale van het EK 2024 voetbal. Jeroen Grueter is de commentator bij de NOS tijdens de finale van het EK 2024 voetbal. Eerder gaf de NOS aan het per wedstrijd te bekijken, maar de finale hebben ze nu dus wel al toebedeeld aan Grueter. De verslaggever van de NOS verzorgde éen keer eerder het commentaar bij een finale van een groot eindtoernooi, dat was de finale van het EK 2012, dat toen in Polen en Oekraïne gespeeld werd.

Commentatoren Nederlands elftal worden afgewisseld bij de NOS

De commentatoren bij de wedstrijden van het Nederlands elftal op het EK 2024 worden afgewisseld. Tijdens de groepsfasewedstrijden van Oranje is dit de verdeling qua EK-commentatoren bij de NOS:

Mocht het Nederlands elftal verder komen in het toernooi, dan wordt er per wedstrijd van Oranje gekeken welke commentator welke wedstrijd gaat verslaan.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

6 gedachten over “Jeroen Grueter commentator NOS EK finale 2024”

 1. Alsjeblieft géén Jeroen Grueter met z’n tomeloze, opgewonden, humorloze gewauwel. Mag deze man met z’n typische radio commentaar naar daar waar hij het best past: de radio.
  Zonder beeld weet hij te vertellen wat er op het veld gebeurt. Met beeld is het overtollig gezeur.

  Beantwoorden
 2. Dat wordt dus kijken op de belgische zender….Alsjeblieft, nos…… Stop met Jeroen Grueter….. PLEASE….Altijd negatief, vaak met dingen die totaal niet kloppen

  Beantwoorden
 3. jeroen is fan behalve van nederland
  waardeloos negatief commentaar
  NOS geef hem AUB vakantie
  erg irritant
  In iedergeval geen commentaar meer bij nederlandse wedstrijden

  Beantwoorden

Plaats een reactie