NOS Studio Fussball EK 2024 iedere dag te zien

De NOS komt tijdens het EK 2024 voetbal met het voetbalpraatprogramma ‘Studio Fussball. Sjoerd van Ramshorst is de presentator van Studio Fussball en ontvangt iedere dag analytici maar ook andere gasten. Het programma wordt live uitgezonden vanuit een glazen studio in Baarn. Vooral het laatste EK nieuws van vandaag omtrent het Nederlands elftal zal besproken worden, maar er is uiteraard ook aandacht voor het laatste EK nieuws en bijzondere momenten op het EK voetbal.

De vaste gasten bestaan onder andere uit Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay. Naast de vaste EK analytici van de NOS worden er ook andere gasten ontvangen van buiten de sport, maar die wel affiniteit hebben met bijvoorbeeld de selectie van Nederlands elftal of de Rode Duivels.

Wanneer en waar is Studio Fussball EK 2024 te zien?

Studio Fussball is tijdens het EK 2024 dagelijks bij de NOS te zien. Het praatprogramma wordt live op NPO 1 uitgezonden, maar het kan eens voorkomen dat het verplaatst wordt naar NPO3. Op een standaard dag tijdens de groepsfase van het EK 2024 ziet het programma van de NOS er als volgt uit:

 • 14.30 uur: voorbeschouwing op wedstrijd 1
 • 15.00 uur: start live-uitzending wedstrijd 1, met daarna een nabeschouwing
 • 17.15 uur: Studio Sport
 • 17.30 uur: voorbeschouwing op wedstrijd 2
 • 18.00 uur: start live-uitzending wedstrijd 2, met daarna een nabeschouwing
 • 20.20 uur: Studio Fussball
 • 21.00 uur: start live-uitzending wedstrijd 3, met daarna een nabeschouwing
 • 23.05 uur tot 23.45 uur: Studio Fussball

Antwoorden insturen TuttiFrutti quiz

Iedere dag is er een voetbalquiz, genaamd TuttiFrutti. Voor de duidelijkheid moeten antwoorden op die quiz gemaild worden naar: tuttifrutti@nos.nl. De quiz is namelijk van de NOS.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

32 gedachten over “NOS Studio Fussball EK 2024 iedere dag te zien”

 1. Wàt????
  Vraag aan Marco van Basten wat hij vindt van het Nederlands elftal. Antwoord: ik heb mij niet zo goed voorbereid op het Nederlands elftal.
  Serieus, wat doe je daar dan aan tafel?

  Beantwoorden
 2. Waarom heeft Sjoerd Ramshorst (en hij helaas niet alleen in medialand) het telkens over Itilianen ipv Italianen???? Ze komen uit Italië en niet uit Itílië, toch!? Tenenkrommend! Je hoort het steeds vaker op TV.

  Beantwoorden
 3. Het is toch niet logisch dat een keeper (in dit geval Italië) de aanvoerder is, gelet op het feit dat alleen de aanvoerder tegen de scheidsrechter mag praten of zijn beklag doen.

  Beantwoorden
 4. Waarom is het logo van NOS, altijd linksboven in beeld, nu voor de helt te zien op zowel NPO1 als ook NPO3?

  De autist in mij ziet liever een hele logo. Nu kan ik niet genieten van het voetbal!
  Word dit nog hersteld?

  Namens alle autistische mensen bedankt voor uw begrip.

  Beantwoorden
 5. De uitkomst van beste derde plaatsing in de knockoutfase is inmiddels te vereenvoudigen. Het overzicht wat Sjoerd net liet zien, kun je al een hoop uit wegstrepen. Dan blijft erover dat Nederland tegen Engeland speelt als Hongarije doorgaat en als Hongarije niet doorgaat, speelt Nederland tegen de nummer 1 van poule E.

  Beantwoorden
 6. Voordat er in de studio en/of daarbuiten nog meer aan de spreektaal van en gelachen wordt over het ingezette spreekwoord van Marco v. B.: zie
  woorden.org/spreekwoord.php?woord=de+kerk+in+het+midden+laten

  Beantwoorden
 7. Het valt mij op dat er ontzettend negatief wordt gesproken over de prestatie van het NL elftal (door o.a. mensen die hooguit zelf een aantal keer zijn ingevallen); waarbij weinig aandacht wordt besteed aan de toch vrij erbarmelijke prestatie van andere landen. Frankrijk en Engeland met zulke topspelers bijv, zo defensief, met zo weinig goals. Daar had ik ook graag een analyse op gehad. Kantelpunt in de laatste wedstrijd was de penalty, die al discutabel was maar waar ook een handsbal aan vooraf ging; dan is het ook logisch dat je je moet herpakken en dan Engeland beter in de wedstrijd komt. Al met al vond ik het commentaar van de analisten op oranje erg negatief, zeker tov andere landen

  Beantwoorden

Plaats een reactie