Portugal en België zeker van EK 2024 voetbal

Portugal en België hebben zich als eerste landen gekwalificeerd voor het EK 2024 voetbal in Duitsland. Gastland Duitsland was automatisch al geplaatst voor het komende EK voetbal. Bekijk hier alle deelnemers EK 2024.

Portugal kwalificeert zich ongeslagen

Portugal won in Groep J van de EK kwalificaties met 3-2 en heeft tot nu toe alle zeven EK-kwalificatiewedstrijden gewonnen. In die wedstrijden kregen ze maar twee doelpunten tegen.

België ook zeker van EK 2024

De Rode Duivels wonnen ondanks een rode kaart met 3-2 van directe concurrent Oostenrijk. In Groep F van de EK-kwalificatie is België nu zeker van een plek bij de eerste twee en dus zeker van het EK voetbal 2024 in Duitsland.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie