PSV shirt kopen

Goedkoop een PSV shirt kopen 2021/2022

Al jaren bestaat het officiële tenue van PSV uit een rood-wit gestreept shirt met een zwart broekje en witte sokken. Vanwege het jubileumjaar afgelopen jaar kwam daar verandering in en werd er met een volledig rood shirt gespeeld. Supporters en media waren hier echter niet allemaal even positief over te spreken en dat heeft er wellicht toe geleid dat men dit seizoen opnieuw speelt met de traditionele rood-wit gestreepte shirts.

Veel wisselingen PSV Shirt

Het idee om met een volledig rood shirt te spelen was overigens niet nieuw. Al sinds de oprichting van PSV werd er behoorlijk van van shirt gewisseld. Zo is er vaker in het geheel rood gespeeld, maar is PSV ook te bewonderen geweest in witte shirts en zelfs in geheel blauwe shirts. Die wisselingen vonden afgelopen jaren echter veel minder plaats, waardoor het rode jubileum shirt niet een enorm succes werd.

Nieuwe thuisshirt van PSV

Dat is wellicht ook de reden dat PSV in het seizoen 2021/2022 terug gaat naar de basis. Bij het thuisshirt heeft men vooral voor herkenbaarheid gekozen. De rood-witte strepen in combinatie met het zwarte ‘Philips’ zijn terug. Ook dragen de spelers weer een zwart broekje en witte sokken. Hiermee komt de club tegemoet aan de wensen van supporters en sponsoren om weer herkenbaar te worden.

Nieuwe uitshirt PSV

Het uitshirt van PSV is wel opnieuw ontwikkeld al komen we verrassend veel aspecten uit het verleden tegen in het shirt. Het nieuwe uitshirt is bijna helemaal wit, met enkele lichtblauwe accenten. Enkele jaren terug werd er een soortgelijk shirt ontworpen voor het spelen van uitwedstrijden in de Champions league. De combinatie tussen wit en blauw was toen al populair bij de fans en dat zal ook dit jaar waarschijnlijk het geval zijn.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie