Voorbeschouwing en opstelling Denemarken-Engeland EK 2024

Denemarken tegen Engeland is de tweede wedstrijd voor beide landen op het EK 2024. De wedstrijd begint vandaag om 18.00 uur. Op deze pagina lees je een voorbeschouwing op Denemarken-Engeland en lees je de vorm en de (vermoedelijke) opstelling van Denemarken en Engeland.

Denemarken heeft punten nodig

De selectie van Denemarken stelde enigszins wat teleur in hun eerste wedstrijd op dit EK voetbal. De Denen kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Slovenië en zullen tegen Engeland vermoedelijk meer de aanval opzoeken.

Engeland kan goede zaken doen

De selectie van Engeland wil dit toernooi ver komen en kan zich bij winst al verzekeren van de achtste finales van het EK 2024. Gastland Duitsland plaatste zich gister al als eerste land voor de knockout-fase van het toernooi. Engeland zal ook vol gaan voor groepswinst, omdat de tweede uit deze poule straks tegen de nummer 1 uit Poule A (de poule van Duitsland) speelt.

Onderlinge resultaten en vorm

Hieronder zie je de onderlinge resultaten en de huidige vorm van beide landen.

Opstelling Denemarken en Engeland

Hieronder de opstellingen van Denemarken en Engeland. Spelers om op te letten zijn onder andere Christian Eriksen en Jude Bellingham. Beide spelers werden in het vorige duel man of the match.

Formaties

Hieronder de formaties waarin de landen spelen.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie