Kylian Mbappé valt uit met gebroken neus op EK 2024

Kylian Mbappé is vanavond aan het eind van de tweede helft in de wedstrijd tegen Oostenrijk op het EK 2024 uitgevallen met een ogenschijnlijk gebroken neus. De spits van Frankrijk botste tijdens een kopduel tegen een schouder aan waarna hij dus geblesseerd aan zijn gezicht raakte. Het lijkt erop dat Mbappé zijn neus gebroken heeft. Of de 25-jarige spits, die na de zomer voor Real Madrid speelt, vrijdag tegen het Nederlands elftal spelen kan, is nog niet bekend.

UPDATE: de Franse bondscoach Deschamps bevestigt dat Kylian Mbappé zijn neus is gebroken. Wat dit voor gevolgen heeft voor de komende wedstrijden van Frankrijk op het EK 2024 is nog niet bekend.

Frankrijk won vanavond met 1-0 van Oostenrijk.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie