Mbappé niet tegen Nederland op EK 2024

De Franse tv-zender Canal+ meldt dat Kylian Mbappé vrijdag niet in staat is om te spelen tegen Nederland op het EK 2024 voetbal in Duitsland. De Franse spits brak gisteravond in de wedstrijd tegen Oostenrijk zijn neus. Hij wordt niet geopereerd maar zal dan de wedstrijd tegen Polen met een masker op spelen. Kylian Mbappé ontbreekt vrijdagavond dus in de opstelling tegen het Nederlands elftal.

Franse voetbalbond wil nog geen uitsluitsel geven over Mbappé

Daar waar de Franse tv-zender nogal stellig is over het niet meespelen van de spits van Frankrijk, is de voorzitter van de Franse voetbalbond iets minder stellig. Hij vindt het nog te voorbarig om uitspraken te doen over of Kylian Mbappé vrijdag wel of niet in actie kan komen tegen Nederland. Hij vertelde verder ook dat er geen operatie nodig is.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie