Opstellingen Engeland Slowakije

Vandaag om 18.00 uur is het tijd voor Engeland-Slowakije, een wedstrijd in de achtste finales van het EK 2024 voetbal in Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 30 juni om 18.00 uur in de Ventins-Arena in Gelsenkirchen. Bekijk op deze pagina de opstellingen van Engeland-Slowakije, de formaties waarin ze spelen en de live tussenstand en wedstrijdstatistieken.

Wedstrijd:Engeland-Slowakije achtste finale EK 2024
Soort:Achtste finales EK
Datum:Zondag 30 juni 2024
Aanvang:18.00 uur
Stadion:Veltins-Arena
Speelstad:Gelsenkirchen
Capaciteit:62.271
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Umut Meler (Turkije)
Uitslag2-1 (wnv*)

Opstelling Engeland Slowakije 30 juni 2024 – achtste finale EK voetbal

Bekijk hieronder de opstellingen van Engeland en Slowakije op 30 juni 2024 in de achtste finales van het EK. De opstelling wordt altijd ruim voor de wedstrijd definitief bevestigd.

Formaties

Live tussenstand, gele kaarten en wissels

EK selectie Engeland

Hieronder de volledige selectie van Engeland. Hier zie je ook de statistieken van alle spelers, zoals het aantal gespeelde wedstrijden tot nu toe, gescoorde doelpunten, assists en eventuele gele en rode kaarten.

EK selectie Slowakije

Statistieken onderlinge duels

Welke spelers hebben al geel en moeten oppassen?

Hieronder het overzicht van spelers van de selectie van Engeland en Slowakije die tijdens de groepswedstrijd een of meerdere gele kaarten gekregen hebben en dus moeten oppassen voor een schorsing voor een eventuele kwartfinale van het EK 2024.

Gele kaarten Engeland

  • Marc Guehi
  • Kieran Trippier
  • Phil Foden
  • Conor Gallagher

Gele kaarten Slowakije

  • Ondrej Duda
  • Ivan Schranz
Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie