Opstellingen Engeland Zwitserland

Vandaag op 6 juli om 18.00 uur speelt Engeland tegen Zwitserland in de kwartfinales van het EK 2024 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld in de Merkur Spiel Arena in Düsseldorf. Lees hier de opstellingen van Engeland Zwitserland, bekijk de EK-selecties plus het overzicht van statistieken en onderlinge resultaten van beide landen.

Wedstrijd:Engeland Zwitserland kwartfinale EK 2024
Soort:Kwartfinales EK 2024
Datum:Zaterdag 6 juli 2024
Aanvang:18.00 uur
Stadion:Merkur Spiel – Arena
Speelstad:Düsseldorf
Capaciteit:54.600
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniele Orsato (Italië)
Uitslag1-1 (5-3 strafschoppen)

Opstelling Engeland Zwitserland – kwartfinale EK voetbal 2024

Hieronder zijn de opstellingen te vinden van Engeland Zwitserland. Dit betreft de kwartfinale van het EK 2024 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op 6 juli om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Formaties

En hier zijn de formaties van de opstellingen te zien waarin de landen spelen.

Tussenstand en live wedstrijdstatistieken van Engeland Zwitserland

Hieronder zie je zodra de wedstrijd tussen Engeland en Zwitserland om 18.00 uur begonnen is, de live tussenstand. Tevens worden er de wedstrijdgebeurtenissen zoals wissels, doelpunten en gele kaarten hieronder getoond.

Balbezit, Expected Goals, Schoten op doel en meer live wedstrijdstatistieken

Selectie Engeland EK 2024

En hier de EK-selectie van Engeland op het EK 2024. Met statistieken van alle spelers, zoals het aantal gele kaarten, doelpunten en assists op het EK 2024.

Selectie Zwitserland EK 2024

En hieronder de volledige selectie van Zwitserland op het EK 2024.

Onderlinge resultaten tussen Engeland en Zwitserland

Er werd 27 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Hieronder zie je de onderlinge resultaten en de huidige vorm van de laatst gespeelde wedstrijden van beide landen. De balans van gewonnen onderlinge duels is in het voordeel van de Engelsen: ze wonnen 18 keer en de Zwitsers wonnen drie keer.

Zodra de opstellingen van Engeland en Zwitserland definitief zijn of aangepast worden door de bondscoaches, worden deze ook direct op deze pagina geüpdatet.

Geschreven door:

Als sportjournalist volg ik alle grote voetbaltoernooien zoals het EK voetbal 2024 en het WK 2026. Op ek2024duitsland.nl publiceer ik al het nieuws omtrent het EK 2024 in Duitsland en het Nederlands elftal. Daarnaast bundel ik alle informatie die beschikbaar is over het toernooi op deze website. Hiermee is dit de meest volledige en actuele website over het EK 2024 van Nederland en België.

Plaats een reactie